Κορακάκη: Πολύ δύσκολος αγώνας – Δεν αισθάνομαι την πίεση

Με μια πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25 μ. σπορ πιστόλι, η Άννα Κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του Ρίο.

Η Ελληνίδα, δις ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, και με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας κατέχει τη 2η θέση κι ενώ απομένει ακόμη ένας προκριματικός γύρος.

Παρότι ο αγώνας ήταν δύσκολος, η Κορακάκη δήλωσε έτοιμη για το επόμενο της παιχνίδι και ανέφερε πως δε νιώθει καμία πίεση.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση. Είμαστε ακριβώς στα μισά. Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο. Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχους μου στις βολές. Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια.

Δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι. Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός» δήλωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια στην κάμερα της ΕΡΤ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.