Κορμπεράν: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Τι δήλωσε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μάρτινς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, και παρουσιάστηκε χθες, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να έχουν νοοτροπία νικητή.

«Μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που όλοι γνωρίζουμε. Πρέπει να παίζουν με μία φιλοσοφία νικητή και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να κυριαρχούμε. Ξέρουμε ότι η νοοτροπία είναι να δείξουμε ότι έχουμε την πρωτοβουλία, κυριαρχούμε, κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να δείχνουμε πως ξεκάθαρος στόχος μας είναι η νίκη» ανέφερε.

Για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Έχουμε στη διάθεσή μας παίκτες που έχουν την σωστή νοοτροπία. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι καλώς είμαστε στην ομάδα. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο και την ομάδα μας. Είμαστε προετοιμασμένοι και πρέπει να είμαστε τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον αντίπαλο που έχουμε αύριο, που θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή, αυτές είναι οι μεγάλες προκλήσεις και μας αρέσουν».

Γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξει στον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξω είναι και το πιο εύκολο, είναι η αντίδραση της ομάδας και είναι η νοοτροπία του νικητή. Αυτό πρέπει να κάνουμε με τη Σλόβαν. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι το ψυχολογικό κομμάτι και το κίνητρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.