Κορομηλάς και Καρακατσούνης «σφυρίζουν» αγώνες του Europe Cup

Το «βάπτισμα του πυρός» στην Euroleague θα πάρει η Βάσω Τσαρούχα, καθώς την Πέμπτη θα σφυρίξει για πρώτη φορά στη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα διαιτητής θα είναι μία εκ των τριών ρέφερι στην αναμέτρηση (17/10, 21:30) της Μπάγερν Μονάχου με τη Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική.
Η Τσαρούχα είναι μια από τους έξι εκπροσώπους της ελληνικής διαιτησίας στην Euroleague, ωστόσο δεν είχε οριστεί σε κάποιο παιχνίδι από τις πρώτες δύο αγωνιστικές της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Τσαρούχα, η οποία θα «σφυρίξει» το αυριανό παιχνίδι στο “Audi Dome” μαζί με τον Ισπανό Χουάν Κάρλος Γκαρθία και τον Εσθονό Αάρε Χάλικο, θα γίνει η δεύτερη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία της Euroleague, μετά την Γερμανίδα Αν Πάντερ.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν οι Έλληνες διαιτητές και κομισάριοι που θα διευθύνουν αγώνες του Europe Cup και του EuroCup Γυναικών, καθώς και οι διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Τσεγκλέντ για το EuroCup Γυναικών, ανάμεσα τους οι Βολιώτες Κορομηλάς και Καρακατσούνης.

Αναλυτικά:
EuroCup Γυναικών
30/10 Ολυμπιακός-Τσεγκλέντ: Μιλίτσεβιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Κούτσιρεκ (Τσεχία)-Ραντίνοβιτς (Μαυροβούνιο). Κομισάριος: Ρίζικ (Ουκρανία)
31/10 Τσμόκι Μινσκ-Ρουζόμπεροκ: Σώμος (Ελλάδα)-Μπαρκάουσκας (Λιθουανία)-Γιούρτσεβιτς (Κροατία). Κομισάριος: Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία)
Europe Cup
Κωνσταντίνος Κορομηλάς: 30/10 Σίμπιου-Φριμπούργκ
Νίκος Τζιοπάνος: 29/10 Κλουζ Ναπόκα-Μπαλκάν
Χαράλαμπος Καρακατσούνης: 30/10 Κατάγια Μπάσκετ-Μπάκεν Άαρχους
Αναστάσιος Μάνος: 30/10 Μπαχτσέσεχιρ-Οραντέα
Βασίλης Πιτσίλκας: 30/10 Μπαχτσέσεχιρ-Οραντέα
Αναστάσιος Κάρδαρης: 30/10 Σίμπιου-Φριμπούργκ
Νίκος Σώμος: 30/10 Τσμόκι Μινσκ-Ντνίπρο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.