Κορυφαίος και πάλι ο Νικόμαχος Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζεται η αθλητική χρονιά 2021-2022 για τον Νικόμαχο Βόλου. Μετά την Πανευρωπαϊκή διάκριση που έγινε στην αρχή της χρονιάς, τις πανελλήνιες διακρίσεις που είχε, έρχεται μπαίνοντας το 2022 να πλασαριστεί ως 6ος καλύτερος σύλλογος ανάμεσα σε 100 συλλόγους κερδίζοντας συνολικά 18 μετάλλια στο 1ο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για το 2022. Όλα αυτά τα στοιχεία υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στο etabe.gr, προς διερεύνηση όλων.
Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες του Νικόμαχου θριάμβευσαν και δείχνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος κατέκτησαν 6 χρυσά, 2 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια.
Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Χλίτσιος Ανάργυρος στην κατηγορία -80 ανδρών αλλά και -78 Εφήβων, ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -73 εφήβων, η Τσιούμα Παναγιώτα στην κατηγορία +58 Κορασίδων, ο Καραγιαννόπουλος Απόστολος στην κατηγορία -45 παίδων και η Ψαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -33 κορασίδων.
Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Μπαντή Άρτεμις στην κατηγορία -41 παγκορασίδων και ο Φραδέλος Μάριος στην κατηγορία -41 Παμπαίδων.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -58 Ανδρών, Κρητικού Ελένη και Τσιμπίδη Χριστίνα στην κατηγορία -53 Γυναικών, Καραγιάννη Ιφιγένεια στην κατηγορία -44 Νεανίδων, Εμερτζιάδη Βικτώρια στην κατηγορία -44 Νεανίδων, Χειμωνίδης Σωτήρης στην κατηγορία -73 εφήβων, Καραμπελιάς Νικόλαος στην κατηγορία -45 παίδων, Νικολάου Ελένη στην κατηγορία-41 παγκορασίδων, Σανιδά Σόνια στην κατηγορία -45 παγκορασίδων και Τσιούμα Κατερίνα στην κατηγορία -53 παγκορασίδων. Επίσης αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν, χάνοντας στις λεπτομέρειες οι, Δεληγιάννης Νικόλαος, Κατούνης Δημήτριος, Κουβλάκη Χριστίνα, Σανιδάς Αθανάσιος, Αναστασοπούλου Δάφνη, Καραπάνος Ελευθέριος, Τσουρέλης Γεώργιος και Σκεπετάρης Χρήστος. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη στα κλιμάκια επίλεκτων Βορείου Ελλάδος βρίσκονται 8 αθλητές του Νικόμαχου Βόλου οι οποίοι προπονούνται και θα ταξιδέψουν στην Σερβία με έξοδα της ΕΤΑΒΕ για συμμετοχή σε Διεθνείς αγώνες προετοιμασίας.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο και όλους τους αθλητές και τονίζει πως θα συνεχίσει όπως όλα αυτά τα χρόνια την δυναμική του πορεία κρατώντας τον σύλλογο στην κορυφαία θέση που κατέχει στην γεωγραφική περιοχή που ανήκει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.