Κοσμάτος στο «Magnesiasports»: «Έπαιξε ρόλο η κούραση για τη Νίκη, κοιτάμε τη Μελίκη»

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που έπρεπε και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη που επιτεύχθηκε. Ωστόσο στο τέλος παραλίγο να χάσει δικό της παιχνίδι, και σ’ αυτό το σημείο επικεντρώνεται το προπονητικό επιτελείο των «κυανόλευκων», ενόψει του αγώνα της Κυριακής, του πρώτου εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Μελίκη, για τη δεύτερη αγωνιστική.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στέκεται και ο Γιώργος Κοσμάτος, εκ των προπονητών της Νίκης Βόλου, σημειώνοντας ότι είναι λογικό να έχει παίξει ρόλο και η κούραση. «Σίγουρα υπήρχε άγχος της πρώτης αγωνιστικής, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Για 36 λεπτά ήμαστε πολύ καλοί, σχεδόν άριστοι. Στο τέλος όμως, κατά κύριο λόγο εξαιτίας της κούρασης, χάσαμε τη διαφορά που είχαμε υπέρ μας και είχε φτάσει ακόμη και τους 14 πόντους και είδαμε ότι πρέπει να προσέξουμε και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και για τα επόμενα παιχνίδια. Στόχος είναι ν’ ανοίξουμε και το ρόστερ στα επόμενα παιχνίδια και να διαχειριστούμε και περισσότερα άτομα, ώστε να ξεφύγουμε από το θέμα της κούρασης» τόνισε μεταξύ άλλων στο «Magnesiasports».

Eπόμενος αντίπαλος για τη Νίκη Βόλου η Μελίκη, την ερχόμενη Κυριακή, καλώς εχόντων πάντα των πραγμάτων, αφού με την πανδημία του κορωνοϊού κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει. Όπως σημειώνει και ο Γιώργος Κοσμάτος, σίγουρα δεν πρόκειται για έναν εύκολο αντίπαλο…

«Γνωρίζουμε και από πέρυσι τη Μελίκη, και ήμαστε από τους λίγους που καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα εκεί. Είναι σκληρή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, με μία τριάδα έμπειρων παικτών όπως είναι οι Λιόλιος, Μαυρίδης και Ημερίδης και ενισχύθηκε αρκετά στις θέσεις των ψηλών. Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και με τον συνδυασμό της περσινής εμπειρίας αλλά και της σωστής προετοιμασίας θα επιδιώξουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα» σημειώνει ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

Πλήρεις για μία ακόμη αγωνιστική

Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα, η Νίκη αναμένεται να είναι πλήρης και για τη δεύτερη αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, και είναι δεδομένο ότι χρειάζεται όλες τις μονάδες της για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Τραυματισμοί δεν υπάρχουν, οπότε το μόνο θέμα που τίθεται είναι αυτό της κούρασης. Όμως το τεχνικό επιτελείο της Νίκης σχεδιάζει αναλόγως τα πλάνα του ώστε να διαχειριστεί και αυτό το κομμάτι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.