Κώστας Καλαμπάκας: Ο Θεσσαλός φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου

Mαζί με τον Δημήτρη Λημνιό που εκπροσωπεί τη Θεσσαλία, ως Βολιώτης, στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, στο επιτελείο του ελληνικού συνόλου ξεχωρίζει η παρουσία του επίσης Θεσσαλού, Λαρισαίου Κώστα Καλαμπάκα.

Έχοντας αναλάβει τη θέση του φυσικοθεραπευτή της Εθνικής Ελλάδας, ο Κώστας Καλαμπάκας έχει να επιδείξει ένα πλουσιότατο βιογραφικό, ίσως από τα καλύτερα της Ευρώπης στον κλάδο του, ενώ έχει διατελέσει φυσικοθεραπευτής σε αρκετές επαγγελματικές ομάδες και αρκετών επαγγελματιών αθλητών. Πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ελλάδος μεταξύ άλλων, οπότε και ακολούθησε για μία ακόμη φορά την αποστολή στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, όπου θα δοθεί απόψε το φιλικό ενόψει των δύο αγώνων της ελληνικής ομάδας για το Nations League, με αντιπάλους τη Μολδαβία και το Κόσοβο.

«Μια χώρα-μια ομάδα» έγραψε εξάλλου στα social media, o Κώστας Καλαμπάκας ενόψει του αγώνα με την Αυστρία.


Από την Αγιά Λάρισας η καταγωγή του, ο Κώστας Καλαμπάκας έχει και μία άλλη θέση την οποία υπηρετεί με προσήλωση, αυτή του περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας, με την παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, καθώς εκλέχθηκε στην τελευταία εκλογική διαδικασία και προσπαθεί να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και μέσω του αυτοδιοικητικού στίβου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.