Κούγιας: “Ο ΝΠΣ Βόλος έχει άσβερκους φουσκωτούς”

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ΝΠΣ Βόλος. Με αφορμή τη γνωστή δικαστική υπόθεση των δύο ομάδων, στην οποία ο ίδιος παρέστη κάνοντας πρόσθετη παρέμβαση, επεσήμανε: «Η Ξάνθη θα πέσει γιατί έχει δύο παραβάσεις, για την πολυμετοχικότητα και για το μετοχολόγιό της».

Για τον ΠΑΟΚ εκτίμησε ότι τελικά δεν θα υποβιβαστεί αλλά θα του επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών. Μάλιστα σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ, αν χάσει 10 βαθμούς, δεν θα έχει θέμα, η Ξάνθη όμως ακόμα και με αφαιρέσεις θα έχει, θα πάει στους 9 ενώ ο Παναιτωλικός έχει 17».

Μάλιστα, χαρακτήρισε αδιανόητο για τον Παναιτωλικό να μην ψηφίσει στο ΔΣ της Super League την περασμένη Τρίτη υπέρ του υποβιβασμού της Ξάνθης, αφού θα γλίτωνε έτσι τον υποβιβασμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα του Αγρινίου ανήκει στο μπλοκ ομάδων που ελέγχονται από τον ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο μπλοκ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ανήκουν ο ΠΑΣ Γιάννινα, για τον οποίο υποστηρίζει ότι διαθέτει και συμβόλαια, αλλά και ο ΝΠΣ Βόλος για τον οποίο σχολίασε στον αέρα του κρατικού ραδιοφώνου: «Ο Βόλος έχει άσβερκους φουσκωτούς από τα αναβολικά από Θεσσαλονίκη, τους οποίους έχω δει πολλές φορές στα δικαστήρια».

Πηγή: metrosport.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.