Κούρασε το σίριαλ Τζόκοβιτς – Από ώρα σε ώρα η απόφαση αν θα απελαθεί ή όχι – Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open

Ανατροπή στην ανατροπή και κόντρα ανατροπή. Το σίριαλ “Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία για το Australian Open” έχει… παρατραβήξει και έχει αρχίσει να κουράζει τους πάντες!

Η απόφαση του (ελληνικής καταγωγής) υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, για το αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα απελαθεί από την Αυστραλία ή όχι και αν τελικά θα αγωνιστεί στο Australian Open για να διεκδικήσει το ρεκόρ των 21 κατακτήσεων Grand Slam, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Εν αναμονή της, νωρίτερα, αναβλήθηκε η κλήρωση του Australian Open, αλλά ενώ απόφαση δεν υπάρχει, η κλήρωση τελικά έγινε κανονικά, με τον Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Miomir Kecmanovic.Τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν τελικά στην κλήρωση για το Australian Open; Πολλά και τίποτα. Οι διοργανωτές, άλλωστε, έχουν υποπέσει σε πολλά ατοπήματα από την ημέρα που ξεκίνησε το σίριαλ με τον Σέρβο τενίστα, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακόμη λοιπόν κι αν ο υπουργός Μετανάστευσης της κυβέρνησης Μόρισον αποφασίσει να ακυρώσει (ξανά) τη βίζα του Τζόκοβιτς και άρα να τον απελάσει από την Αυστραλία, ο “Νόλε” έχει το δικαίωμα να κάνει έφεση και όσο θα περιμένει να εκδικαστεί, θα αγωνιστεί κανονικά στα γήπεδα της Μελβούρνης και θα προσπαθήσει να κατακτήσει για 10η φορά το Australian Open και το 21ο του Grand Slam, για να γίνει ρέκορντμαν κατακτήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.