Κούρτογλου στο «Μagnesiasports»: «Είμαστε καλά-θα κάνουμε δύο ακόμη μεταγραφές»

Τον Απόλλωνα Λάρισας αντιμετωπίζει αύριο σε φιλικό ο ΓΣ Αλμυρού

Για ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο στις 18:00 ετοιμάζεται ο ΓΣ Αλμυρού, καθώς υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας, με τη φιλική αναμέτρηση να δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας, Αλέξανδρο Κούρτογλου, να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα όσον αφορά την πορεία της προετοιμασίας και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

«H προετοιμασία κυλάει ομαλά γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς. Έχουμε περάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και τώρα είμαστε στη φάση του μονταρίσματος της ομάδας, που θα γίνει φυσικά μέσα από τα φιλικά που έχουμε στο πρόγραμμα. Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι αύριο Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας, μας χωρίζει- όπως το βλέπω- δύο κατηγορίες και είναι μία επαγγελματική ομάδα και γι’ αυτό θέλουμε να τεστάρουμε το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρισκόμαστε απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα θα μας βάλει δύσκολα στο παιχνίδι» σημείωσε ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, μιλώντας στο «Magnesiasports».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου δεν έκρυψε ότι αναζητά δύο ακόμη τουλάχιστον παίκτες. «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας ακόμη. Βολιδοσκοπούμε αυτή τη στιγμή δύο ποδοσφαιριστές, έναν κεντρικό αμυντικό και ένα δεκάρι-εξτρέμ. Είμαστε σε επαφές και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θεωρώ ότι θα έχουμε αποτελέσματα στις συζητήσεις».

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν γίνει με διάφορους παίκτες για τις δύο θέσεις που θέλει να καλύψει το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Αλμυρού, και αφορούν τόσο δοκιμασμένες (κατά κύριο λόγο λύσεις), όσο και παίκτες που έχουν γνώση της κατηγορίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να υπάρξουν εξελίξεις και να δοθούν τα χέρια έστω με έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Αλέξανδρος Κούρτογλου γνωρίζει καλά, από κοινή τους παρουσία σε άλλη ομάδα στο παρελθόν, και που αγωνίζεται μπροστά από το κέντρο.

Ικανοποίηση για Πότσι

Από τις κινήσεις πάντως που έχουν γίνει έως τώρα, ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού είναι ήδη ικανοποιημένος, ενώ η τελευταία προσθήκη του Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι έφερε περισσότερα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων.

«Ο Πότσι είναι ένα παιδί με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά (σ.σ. στον Ολυμπιακό Βόλου), Θεωρώ ότι όχι μόνο για εμάς αλλά και για το σύνολο της κατηγορίας είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Είναι τύχη για όλους και δίνει μία δυναμική σε κάθε ομάδα που τον έχει στις τάξεις της. Είναι ένας παίκτης που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην κατηγορία και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για να πετύχουμε τους στόχους μας» σχολίασε σχετικά ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.