Κουσκούνη: «Πάμε για άνοδο και θέλουμε μόνο νίκες»

Κατηγορηματική η προπονήτρια του Βόλος 2004

Κάθε λόγο να πανηγυρίζουν και να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία έχουν οι αθλήτριες και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Βόλος 2004, αφού το υποτιθέμενο ντέρμπι στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών της Β’ κατηγορίας με αντιπάλους τους Λέοντες, μόνο ντέρμπι δεν ήταν μετά το 6-0 με το οποίο το βολιώτικο σύνολο επικράτησε και συνεχίζει να βλέπει την άνοδο ως αποκλειστικό στόχο.

«Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο» αναφέρει στο «Magnesiasports» η προπονήτρια του Βόλος 2004, Έλενα Κουσκούνη, για να συμπληρώσει: «Ο αντίπαλος δεν είχε κακή ομάδα αλλά εμείς δείξαμε ένα πραγματικά καλό πρόσωπο και δικαίως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Οι αντίπαλες είναι οργανωμένες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά εμείς δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο και κυριαρχήσαμε στον αγώνα από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό» σημείωσε η τεχνικός της βολιώτικης ομάδας.

Πλέον, ο Βόλος 2004 είναι στην πρώτη θέση μαζί με τους Λέοντες, με την κάθε ομάδα να έχει από 21 βαθμούς, αλλά οι Βολιώτισσες επικρατούν σε όλα τα σημεία της ισοβαθμίας αυτήν τη στιγμή. «Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες για εμάς στο φετινό πρωτάθλημα, με τη μέχρι πρότινος πρωτοπόρο στην κατάταξη και πλέον ισόβαθμή μας. Έχοντας κλείσει τον πρώτο γύρο και έχοντας άλλο τόσο πρωτάθλημα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες με την ίδια σοβαρότητα γιατί τίποτε δεν έχει κριθεί» συμπληρώνει πάντως και η προπονήτρια του Βόλος 2004.

Το ερώτημα παραμένει αν ο Βόλος 2004 πηγαίνει για άνοδο, και η Έλενα Κουσκούνη σε αντίθεση με άλλους προπονητές και προπονήτριες δεν μασάει τα λόγια της. «Εννοείται ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Ανεβαίνει η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου, οπότε από εδώ και πέρα θέλουμε μόνο νίκες και ούτε καν ισοπαλίες, πόσο μάλλον ήττες» σχολιάζει χαρακτηριστικά η Κουσκούνη, μοιάζοντας αποφασισμένη και αυτή να παλέψει για το καλύτερο δυνατό μαζί με τις παίκτριές της.

Πλέον την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, ο Βόλος 2004 αντιμετωπίζει την ομάδα της Ξάνθης, Βασίλισσα Θράκης και προφανώς θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Βέβαια, τα εμπόδια του κορωνοϊού στην πλευρά των αντιπάλων παραμένουν υπαρκτά και εμφανή, οπότε κάθε σενάριο είναι ανοιχτό για τη διεξαγωγή του. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο του Βόλος 2004 περιμένουν την παρουσία του κόσμου να είναι ανάλογη και ακόμη πιο δυνατή σε σύγκριση με αυτή που είχε στο παιχνίδι με τους Λέοντες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.