Κουσκούνη: «Προσπαθούμε να σκεφτούμε θετικά»

Φοβάται τον κορωνοϊό και τη νέα χρονιά ο Βόλος 2004

Μπορεί οι ομάδες ποδοσφαίρου Γυναικών της Β’ Εθνικής να ήλπιζαν ότι θα έχουν αγωνιστική δράση την τελευταία χρονιά, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ, με το πρωτάθλημα μόνο της Α’ κατηγορίας να πραγματοποιείται και να ολοκληρώνεται. Έτσι, ο Βόλος 2004 προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα 2021-22, με τον προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη να προσπαθεί να σκεφτεί θετικά, τονίζοντας όμως στο «Magnesiasports» ότι πάντα υπάρχει ο φόβος του… κορωνοϊού. 

Όπως τόνισε και η ίδια, πλανάται… ένα απειλητικό σύννεφο νέας καραντίνας από τον ερχόμενο χειμώνα που μοιραία θα οδηγήσει σε διακοπή και το επόμενο πρωτάθλημα, σενάριο που απεύχονται στον σύλλογο, σκεπτόμενοι μόνο θετικά. «Μας έχει αποδιοργανώσει η αποχή λόγω του κορωνοϊού και τα κορίτσια είναι πεσμένα ψυχολογικά. Προσπαθήσαμε να κρατηθούμε σε εγρήγορση με προπονήσεις, αφήνουμε τις δύσκολες μέρες πίσω και πλέον είμαστε σε φάση οργάνωσης για τη νέα χρονιά. Βέβαια, υπάρχει ο φόβος για νέο κλείσιμο αλλά σκεφτόμαστε θετικά. Το καλό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κάποια παίκτρια μέχρι στιγμής, με αρνητικό ότι κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με τις πανελλήνιες και το γεγονός ότι μπορεί εξωαγωνιστικά να φύγει κάποια κοπέλα σε άλλη πόλη» σημείωσε η προπονήτρια του Βόλος 2004.

Πάντως, σχέδια για την ομάδα και το αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζονται. Η διοίκηση έχει ενισχύσει το έμψυχο υλικό και θα συνεχίσει και με άλλες κινήσεις τις προσεχείς μέρες,  με στροφή ακόμη στο εξωτερικό, όπως έγινε και με τη Βουλγάρα Πέτκοβα. «Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα, αυτή είναι και η φιλοσοφία μας εξάλλου» σημείωσε.

Δεδομένη είναι πάντως η καθυστέρηση της έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος. «Πρώτη φορά που η σέντρα του πρωταθλήματος θα πάει για αρχές Οκτωβρίου, όπως το ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Αυτό μας φοβίζει και μας βάζει σε σκέψεις ότι και του χρόνου μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος ή να μην αρχίσει καν. Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι γενικά. Τώρα, όσον αφορά την προετοιμασία, πιστεύω μέχρι τις 23 Αυγούστου πρέπει να έχουμε αρχίσει» σημείωσε η Έλενα Κουσκούνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.