Κουσκούνη στο «Magnesiasports»: «Αν αρχίσει τον Φεβρουάριο το πρωτάθλημα…»

Περιμένουν ενημέρωση και οι ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών

«Αρκετή συζήτηση ακόμη και σε έντονο ύφος έχει γίνει για τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, όπως και για τα υπόλοιπα αθλήματα όσον αφορά τις μεγάλες κατά κύριο λόγο κατηγορίες. Για τα γυναικεία πρωταθλήματα πάλι η έκταση της συζήτησης είναι περιορισμένη, και αν πάμε σ’ αυτό της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου, θα διαπιστώσει κανείς ότι είναι… ανύπαρκτη!

«Ό,τι ξέρετε ξέρουμε. Δεν έχουμε καμία εικόνα για το πρωτάθλημα και καμία επίσημη ενημέρωση δυστυχώς» είναι το σχετικό σχόλιο της Έλενας Κουσκούνη, της προπονήτριας της ομάδας Βόλος 2004, εκφράζοντας πάντως την ελπίδα ότι όλοι οι σύλλογοι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή στις επάλξεις και στους αγωνιστικούς χώρους για παιχνίδια, που τους έχουν λείψει…

«Πάντως εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε τις παίκτριές μας δραστήριες και ενεργές. Διαμορφώνουμε όσο μπορούμε κάποια προγράμματα και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία» είναι το σχόλιο της προπονήτριας του Βόλος 2004,εκτιμώντας ότι το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει έστω και λίγο διαφορετικό, αν καθυστερήσει πολύ η ημερομηνία έναρξης. Οι σκέψεις περιστρέφονται και σ’ αυτήν την περίπτωση γύρω από το σενάριο του ενός γύρου, με την Έλενα Κουσκούνη πάντως να κάνει τη δική της υπόθεση. «Αν το πρωτάθλημα δεν μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά λόγω χρόνου, ίσως διεξαχθεί σαν τουρνουά με νοκ άουτ αγώνες. Αλλά τονίζω ότι αυτή είναι προσωπική εκτίμηση» αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Αυτό βέβαια ίσως προκαλέσει κάποιες αντιδράσεις, αλλά από την άλλη ίσως κάποιοι να θεωρήσουν ότι από το τίποτα θα είναι κι αυτό μία λύση…».

Η ίδια η προπονήτρια της βολιώτικης ομάδας πάντως ελπίζει ότι οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα σύντομα να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στη συνέχεια σε αγωνιστικούς ρυθμούς. «Αν το δικό μας πρωτάθλημα, αυτό της Β’ Εθνικήςξεκινήσει τον Φεβρουάριο, θεωρώ ότι προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε εγκαίρως τις υποχρεώσεις μας, έχοντας 18 αγώνες συνολικά» καταλήγει η Έλενα Κουσκούνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.