Kουτίνας: «Λίγη παραπάνω υπομονή»

Υπό κανονικές συνθήκες σήμερα στον Βόλο Θα είχαμε την πραγματοποίηση ενός ξεχωριστού αγώνα μπάσκετ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου. Ωστόσο επειδή οι συνθήκες δεν είναι κανονικές και αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού…

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν όλες οι ομάδες έχουν αφήσει κατά μέρος ακόμη και τις προπονήσεις, με τους αθλητικούς χώρους να είναι κλειστοί μετά και τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης αλλά και του Δήμου Βόλου που προηγήθηκε.

«Όπως όλοι, έτσι και εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα» αναφέρει από την πλευρά του ο παίκτης της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας, για να συμπληρώσει: «Προπονήσεις δεν κάνουμε ήδη από τις προηγούμενες ημέρες. Κάναμε κάποιες ασκήσεις σε ανοιχτούς χώρους πριν το οριστικό lockdown, αλλά και αυτό τώρα περιορίστηκε οπότε ο καθένας μας προσπαθεί να κρατηθεί σε φόρμα με ατομική προπόνηση στο σπίτι».

O Σάκης Κουτίνας σημειώνει πάντως: «Ακούμε όπως πρέπει τους ειδικούς. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κάνουμε διαφορετικά. Δεν πανικοβαλλόμαστε όμως. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε και αυτή τη δυσκολία και να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα, παίκτες και φίλαθλοι. Απλά θέλει προσοχή και λίγη παραπάνω υπομονή. Όλα θα πάνε καλά».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.