Κουτίνας: «Την Κυριακή απέναντι στον Αίολο κρίνεται κατά 80% ο τίτλος»

«Εμείς πάμε για πρωταθλητισμό και θέλουμε τις νίκες για να πετύχουμε την επιστροφή στη Β’ Εθνική» δήλωνε ο καλαθοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, και η θέληση για την άνοδο φάνηκε από το «κυανόλευκο» σύνολο στην εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, με τη Νίκη να επικρατεί στην παράταση επί της μαχητικότατης και… διαολεμένα εύστοχης από τη γραμμή του τριπόντου, Αναγέννησης Καρδίτσας.

Το 108-102 διαμορφώθηκε στις λεπτομέρειες», όπως αναφέρει στο «Magnesiasports» o Σάκης Κουτίνας που ήταν συγκλονιστικός απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας. 38 πόντοι σε 43 σχεδόν λεπτά συμμετοχής ήταν η προσφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζί με 11 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και μία ασίστ, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Καραγεώργος με 23 και Τάσσος με 22 πόντους αντίστοιχα.

«Φάνηκε ότι θέλαμε τη νίκη και κερδίσαμε στις λεπτομέρειες» επαναλαμβάνει ο Σάκης Κουτίνας, κάνοντας λόγο για ένα δυνατό και εντυπωσιακό παιχνίδι που ικανοποίησε το μπασκετικό κοινό και ακόμη περισσότερο τους φίλους της Νίκης που βρέθηκαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Ωστόσο ο αγώνας αυτός ανήκει στο παρελθόν, μιας και την Κυριακή οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν στα Τρίκαλα τον Αίολο, τη μοναδική ομάδα που τους έχει υποχρεώσει σε ήττα φέτος και μάλιστα εντός έδρας.

Ο παίκτης της Νίκης είναι ξεκάθαρος, μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Αίολο. «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κατά 80% τον τίτλο του πρωταθλητή. Αν μπορέσουμε και κερδίσουμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορούμε να έχουμε ένα προβάδισμα και να αποφύγουμε από εκεί και πέρα με καλύτερη ψυχολογία τις υπόλοιπες παγίδες που μας περιμένουν στη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πέρα από την υπερπροσπάθεια πάντως που σίγουρα κόστισε δυνάμεις απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η Νίκη Βόλου δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πλέον προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι στα Τρίκαλα, θέλοντας να έχει το πλεονέκτημα με νίκη επί του Αιόλου, και αν είναι δυνατόν υπερκαλύπτοντας τη διαφορά των επτά πόντων με την οποία οι Τρικαλινοί είχαν επικρατήσει στον αγώνα του πρώτου γύρου (75-82).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.