Κράτησε άλλους δύο βασικές μονάδες η Α.Ε. 2002

Ο Βαγγέλης Γαλάνης, που μέχρι τη στιγμή της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων ήταν πρώτος σε συμμετοχές με την Α.Ε. 2002 στην Α’ ΕΠΣΘ (19 ματς και 1 γκολ) και ο Άρης Κόρδας, που είχε προλάβει να αγωνιστεί 17 φορές και να πετύχει 4 τέρματα, ήταν βασικές μονάδες της ομάδας των Καλών Νερών και θα συνεχίσουν να είναι και τη νέα σεζόν, αφού ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους.

Η Α.Ε. 2002 αναφέρει στη σελίδα της για τον Βαγγέλη Γαλάνη (φωτό):

“Ένας ποδοσφαιριστής ακόμη από την ακαδημία μας. Πριν τρία χρόνια δώσαμε πραγματική μάχη για να μείνει στην ομάδα μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε και οι δύο πλευρές. Είναι η απόδειξη πως με τη δουλειά και την προπόνηση κάνεις άλματα βελτίωσης. Μαχητικός, δυναμικός, αποφασιστικός και πάντα αφοσιωμένος στον στόχο του. Ένα μπακ με τεράστιο ταλέντο και απέραντες δυνατότητες. Για άλλη μια χρονιά ο Βαγγέλης θα είναι μαζί μας. Καλή
ποδοσφαιρική χρονιά, Βάγγο, με υγεία και επιτυχίες”.

Για τον Άρη Κόρδα:

“Άρης Κόρδας. Μία ποδοσφαιρική ευφυΐα. Ένας αρχοντικός παίχτης. Μπορεί να σε ανακόψει με περίσσια άνεση και ακόμα πιο άνετα μπορεί να μοιράσει παιχνίδι με κλειστά μάτια. Η αξία του του παραλίγο να τον φέρει μέχρι και τον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον βλέπουμε κάθε Κυριακή να είναι ο άρχοντας του κέντρου. Έτσι για ακόμα μια χρονιά η τύχη μας συνεχίζεται και ο Άρης θα είναι και φέτος μαζί μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πάντα γερός και δυνατός”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.