Κράτησε Ντίκα, Κοντάκη η Ανόρθωση και ετοιμάζει μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση

Η Ανόρθωση στην πρώτη της σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΘ στον τρίτο χρόνο της ιστορίας της θα έχει τη βοήθεια δυο πολύπειρων παικτών, του Βασίλη Ντίκα και του Βασίλη Κοντάκη, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παραμένουν για άλλη μια σεζόν οι έμπειροι Βασίλης Ντίκας και Βασίλης Κοντάκης στην Ανόρθωση. Οι δυο έμπειροι αθλητές βοήθησαν τα μέγιστα στην ιστορική ΑΝΟΔΟ της ομάδας στη μεγαλύτερη τοπική κατηγορία (Α1) και συμφώνησαν να συνεχίσουν να προσφέρουν στον σύλλογο.

Ο Βασίλης Ντίκας είναι πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ, όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς παίκτες με αρκετά χρόνια ‘προϋπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του (Θεσσαλικός, Ίωνας, Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ανάληψη, Διμήνι, Μεταμόρφωση), ενώ πέρυσι με τη φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 κατηγορίας, σημειώνοντας 440 πόντους σε 17 αγώνες (μ.ο 25.8).

Ο Βασίλης Κοντάκης είναι και αυτός πολύ γνωστός στο θεσσαλικό μπάσκετ με παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας παίξει σε Κηφισιά (με κόουτς Μπαρτζώκα), στο Περιστέρι (με κόουτς Κουστένη), Ολυμπιακό Βόλου (Β’ και Γ’ εθνική), Διμήνι, Ανάληψη και Αγριά. Πέρυσι, με την φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε 2ος στα τρίποντα στην κατηγορία (πέτυχε 31) και 7ος σκόρερ με 197 πόντους (13,1 μ.ο).

Η ομάδα της Ανόρθωσης μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει δυο καλαθοσφαιριστές, προερχόμενους από μεγαλύτερες κατηγορίες, οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει. Γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους και αναμένεται να κάνουν αίσθηση, αλλά και ταυτόχρονα να αποδείξουν τις φετινές υψηλές βλέψεις των διοικούντων του συλλόγου που μόλις σε 20 μήνες ζωής έχουν ήδη πανηγυρίσει δύο ανόδους”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.