Κραυγή αγωνίας από τους ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής (video)

Βίντεο με τη συμμετοχή των Μάνου Αποστολίδη και Σωτήρη Τσάτσου

Oι παίκτες της Γ’ Εθνικής αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι και περιμένουν με απόλυτο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι σε επίπεδο ΕΠΟ, με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές πάντως να έχουν στείλει ήδη το μήνυμά τους, μέσω βίντεο.

Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε ήδη από χθες στο διαδίκτυο, με παίκτες από όλους τους ομίλους της κατηγορίας να ζητούν την επιστροφή στη δράση;

«Πόσο καιρό ακόμα μακριά από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο;» αναρωτιούνται οι ποδοσφαιριστές, με τον Σωτήρη Τσάτσο, παρ’ ολίγον παίκτη του ΓΣ Αλμυρού φέτος, να διερωτάται κι αυτός: «Πώς να αφήσουμε στην άκρη χρόνια κόπων και προσπάθειας;».

«Και πώς να γυρίσουμε την πλάτη μας στον Αθλητισμό όταν έχει γίνει τρόπος ζωής;» είναι ένα ακόμη ερώτημα που θέτουν οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας ότι με σεβασμό στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον ιό, και με πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ζητούν την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Μάνος Αποστολίδης.

Γιατί όπως επισημαίνουν οι ποδοσφαιριστές, ο χαμένος χρόνος στον Αθλητισμό δεν αναπληρώνεται.Γι’ αυτό και καταλήγουν: «Δώστε συνέχεια στα όνειρα εκατοντάδων παιδιών. Ο Αθλητισμός είναι υγεία, ο Αθλητισμός είναι ζωή. Καλές γιορτές σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.