Κρίσιμες επαφές για σημαντικές χορηγίες στον Ολυμπιακό Βόλου

Η δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου ότι μόνο με την εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων που έθεσε θα μείνει στον Ολυμπιακό Βόλου και θα προσφέρει στη νέα προσπάθεια της ομάδας, έφερε κάποιον σκεπτικισμό, χωρίς βεβαίως να προεξοφλείται κάτι (αντιθέτως η αισιοδοξία ότι θα βοηθήσει και του χρόνου παραμένει). Ωστόσο, η κινητικότητα για την επόμενη μέρα των ερυθρόλευκων συνεχίζεται και ειδικά σε ό,τι αφορά την εξασφάλιση πόρων για την κάλυψη του μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Αυτό μεταφράζεται σε ραντεβού με ισχυρούς επιχειρηματίες, οι οποίοι ακούγεται ότι έχουν και σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι συναντήσεις γίνονται και θα συνεχιστούν και την επόμενη βδομάδα βδομάδας, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για χορηγίες συνολικού ύψους 150.000 ευρώ, που θα δώσουν άλλη δυναμική στον σύλλογο σε ότι αφορά βεβαίως το ποδοσφαιρικό του κομμάτι.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου θέλουν απτά αποτελέσματα, ώστε να μιλήσουν στον κόσμο της ομάδας στη Γ.Σ. από θέση ισχύος και επιθυμώντας να περάσουν το μήνυμα ότι η επόμενη χρονιά θα είναι κάτι το διαφορετικό, προς το καλύτερο φυσικά, με την απόκτηση άλλης φιλοσοφίας και έχοντας μάθει από τα λάθη τους, αλλά κυρίως με δυνατές οικονομικές βάσεις.

Παράλληλα, σκοπός είναι να οχυρωθεί για τη νέα σεζόν η ομάδα και παρασκηνιακά, ώστε να προστατευτεί από εξωγενείς παράγοντες, που θεωρείται ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο τη χρονιά που τελείωσε και γι’ αυτό γίνονται κινήσεις και προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κατά τα άλλα, από την ολοκλήρωση των κρίσιμων επαφών των ημερών που διανύουμε, εξαρτάται και η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, αφού εκεί άπαντες επιδιώκουν να πάνε με ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο σχέδιο, που δε θα αφήσει καμία αμφιβολία σε κανέναν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.