Κρίσιμο εικοσαήμερο με τέσσερις εξόδους για τον Ολυμπιακό Β.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού Β. άπαντες γνωρίζουν, κοιτώντας βέβαια τα ματς ένα-ένα κι όχι μακροπρόθεσμα, ότι η επόμενη πεντάδα αγώνων από τις 20 Γενάρη έως τις 10 Φλεβάρη είναι πολύ κρίσιμη και δύσκολη, αφού η αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου αναγκάζει τον Ολυμπιακό Β. να δώσει συνολικά τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια, τα τρία σε διάστημα μίας βδομάδας, και ένα εντός μέχρι το ντέρμπι με τη Νίκη.

Αυτά είναι με Μετέωρα μεθαύριο Κυριακή, με Αλμυρό την Τετάρτη 23/1, με Πιερικό στις 27/1 και με Στυλίδα στις 10/2, ενώ πιο μπροστά στο μοναδικό ματς ως γηπεδούχος η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα υποδεχθεί τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό στις 3/2. Από την άλλη το δύσκολο πρόγραμμα θεωρούν οι άνθρωποι της ομάδας ότι δεν πρέπει να δημιουργεί ανησυχία και πως όλα εξαρτώνται απ’ αυτούς.

Αναμονή υπάρχει στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για το θέμα της μπλε κάρτας του Στεφάνοβιτς, αφού ούτε και την Πέμπτη (17/1) έφθασε και όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα γίνει την Παρασκευή. Η τεχνική ηγεσία με δεδομένο ότι και ο άλλος παίκτης, που ήρθε να κάνει τη διαφορά και αποκτήθηκε για τον άξονα, ο Παντελής Ριζογιάννης, μπορεί να παίξει για πρώτη φορά με τον Αλμυρό την επόμενη Τετάρτη, αφού πρέπει να συμπληρωθεί ένας μήνας από το τελευταίο του παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, θα ήθελε να έχει τουλάχιστον την επιπλέον λύση του Σέρβου. Κι αυτό γιατί και ο Κόλα, που αγωνίζεται στην ίδια θέση, είναι τιμωρημένος, αλλά υπάρχει φυσικά η ποιότητα και η εμπειρία του Στάθη Ρόκα, ο οποίος είναι διαθέσιμος.

Την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν τελικά στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού κι όχι στο Βασδέκειο, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.