Κρίσιμο παιχνίδι στον Αλμυρό

Ο ΓΣ Αλμυρού θα φιλοξενήσει στο «Αθανάσιος Ραγάζος» τον ΑΟ Νέας Αρτάκης την Κυριακή (09/05, 17.00). Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Αταλάντη και βρίσκεται πλέον στον… βυθό της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ισοβαθμώντας με Δήμητρα Ευξεινούπολης και ΑΠΟ Αταλάντης.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Περπερίδης, ανέφερε ότι ήταν κατώτεροι, νευρικοί και άτυχοι απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας κάτι που καθιστά το επόμενο παιχνίδι αρκετά κρίσιμο για την ομάδα του Αλμυρού.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο Magnesiasports: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια ανάσα απέναντι στην Αταλάντη. Αλλά με αυτή την ήττα, θα χαρακτήριζα το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Αρτάκη ως τελικό. Είναι μια καλή ομάδα, την έχουμε παρακολουθήσει και θα κάνουμε τα πάντα όπως και με Φωκικό, έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Θάνος Θεοδώρου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών στο έμψυχο υλικό του και ο ΓΣ Αλμυρού θα παραταχθεί «πάνοπλος» για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ομάδας της Ευβοίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.