Κροάτης διαιτητής στο ΝΠΣ Βόλος-Λαμία!

Η τοποθέτηση ξένων διαιτητών σε αγώνες της Super League γίνεται συνήθως σε αγώνες υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος ή σε κρίσιμα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες με έντονη αντιπαλότητα, όπως φαίνεται από τα πεπραγμένα, οπότε ο ορισμός Κροάτη διαιτητή στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Λαμία προκαλεί σίγουρα το ενδιαφέρον από μόνος του.

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος-Λαμία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης της Ένωσης Χαλκιδικής, ενώ στο VAR τοποθετήθηκε ο επίσης Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή της Ένωσης Ζακύνθου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς της Ένωσης Ευβοίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια τετράδα Κροατών «σφυρίζει» και το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, στο εξ αναβολής της όγδοης αγωνιστικής!