Κροάτης διαιτητής στο ΝΠΣ Βόλος-Λαμία!

Η τοποθέτηση ξένων διαιτητών σε αγώνες της Super League γίνεται συνήθως σε αγώνες υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος ή σε κρίσιμα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες με έντονη αντιπαλότητα, όπως φαίνεται από τα πεπραγμένα, οπότε ο ορισμός Κροάτη διαιτητή στο παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Λαμία προκαλεί σίγουρα το ενδιαφέρον από μόνος του.

Συγκεκριμένα, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος-Λαμία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης της Ένωσης Χαλκιδικής, ενώ στο VAR τοποθετήθηκε ο επίσης Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή της Ένωσης Ζακύνθου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς της Ένωσης Ευβοίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια τετράδα Κροατών «σφυρίζει» και το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, στο εξ αναβολής της όγδοης αγωνιστικής!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.