Κρούση του Ολυμπιακού Βόλου σε Βόκολο

Αστραπιαία κινήθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αντικατάσταση του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού και ήδη τα μέλη της βρίσκονται στο ακουστικό τους περιμένοντας την απάντηση στην πρόταση που κατέθεσαν στον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου μεταξύ άλλων, έχει ήδη ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και μάλιστα στη φετινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον πάγκο της Κέρκυρας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Από το σύνολο των Φαιάκων ωστόσο αποχώρησε στις 26 Νοεμβρίου, μετά από έξι αγωνιστικές χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν δούλεψε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στους “16” του Μουντιάλ, το 2014.

Παλαιότερα υπήρξε τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, αλλά και τεχνικός σύμβουλος στη Σπάρτα Πράγας.

Πάντως δεν είναι μόνο η περίπτωση του Βόκολου που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους», θέλοντας να έχουν διάφορες λύσεις στη διάθεσή τους, ώστε ο νέος προπονητής να είναι σε θέση ν’ αναλάβει άμεσα καθήκοντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.