Κρούσμα στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, σε καραντίνα όλη η ομάδα

Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης της Δήμητρας Ευξεινούπολης, όπως ενημερώθηκε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής, αλλά κανείς στην ομάδα δεν ξέρει τι θα γίνει σίγουρα με το αυριανό παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα.

Κι αυτό γιατί η ΕΠΟ δεν έχει ακόμη αναβάλει το παιχνίδι, με την ομοσπονδία να κάνει λόγο σε επικοινωνία που είχε με στέλεχός της ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Δεληζήσης, ότι πρέπει να υπάρχουν τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα για την αναβολή αγώνα κι όχι μόνο ένα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο κ. Δεληζήσης, ωστόσο, ως όφειλε, επικοινώνησε και με τον ΕΟΔΥ, που επέβαλε να μπει όλη η ομάδα (παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση) σε καραντίνα, κάτι που ήδη εφαρμόζεται στην πράξη. Και το ερώτημα στα χείλη όλων είναι αν τη στιγμή που όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα, είναι υπό κατ’ οίκον περιορισμό και ούτε καν εργάζονται, πώς η ΕΠΟ δεν παίρνει απόφαση αναβολής του αγώνα με τον Αμβρυσσέα. Κατάσταση απόλυτου παραλογισμού δηλαδή.

Η ανακοίνωση της Δήμητρας έχεις ως εξής: «Η Διοίκηση της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ανακοινώνει ότι υπήρξε θετικό κρούσμα του COVID 19 σε μέλος της ομάδας. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών μας του προπονητικού team και γενικά όλης της ομάδας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.