Κρούζλιακ και Κούζντρα κατά ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και Μπέου

Ο Κρούζλιακ
Ντροπή χαρακτήρισε ο Σλοβάκος στόπερ που έφυγε πρόσφατα, τον τρόπο συμπεριφοράς των κυανέρυθρων

Πριν από λίγες ημέρες ο ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ντομινίκ Κρούζλιακ, ο οποίος εν συνεχεία πήγε να αγωνιστεί στην Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Ο Σλοβάκος στόπερ στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στη νέα του ομάδα άφησε αιχμές για τον ΝΠΣ Βόλος, λέγοντας πως είναι ντροπή ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους ποδοσφαιριστές.

«Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με ενημέρωσαν για το τέλος μου από την ομάδα. Δεν είχα κάποια συζήτηση με τον Αχιλλέα Μπέο. Με πάγωσε και με εξέπληξε ιδιαίτερα. Δεν έκανα τίποτα λάθος, λάθη συμβαίνουν στη ζωή. Ο τρόπος που αντέδρασαν είναι ντροπή για αυτούς, όπως και ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους παίκτες. Χαίρομαι που το ξεπέρασα».

Κούζντρα: «Ο Μπέος έλυσε το συμβόλαιο, επειδή έσπασα το χέρι»

Για την αποχώρησή του από τον ΝΠΣ Βόλος με αιχμές για τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γιακούμπ Κούζντρα, με αφορμή τη λύση συνεργασίας πριν λίγες μέρες του συμπατριώτη του, Κρούζλιακ.

Ο Πολωνός δεξιός μπακ-χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας τον Ιούλιο του 2021, ανέφερε πως είχε μία ανάλογη συμπεριφορά από τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο, καθώς έδωσε εντολή να απομακρυνθεί από τον σύλλογο, λόγω του ότι έσπασε το χέρι του σε φιλικό παιχνίδι.

«Αυτή η ομάδα με τιμώρησε αφήνοντάς με εκτός, επειδή χτύπησα το χέρι μου σε ένα φιλικό παιχνίδι. Αργότερα, ο πρόεδρος ζήτησε να μου τερματίσουν το συμβόλαιο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κούζντρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.