«Kυανόλευκη οργή» για τη νέα αναβολή

Αρνητικά σχόλια για τον μη καθαρισμό του Πανθεσσαλικού από φιλάθλους της Νίκης

Μία… διαδικτυακή βόλτα στα social media της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι οι φίλαθλοι που επρόκειτο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση διά ζώσης ή έστω τηλεοπτικά δεν πήραν με… καλό μάτι την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τα σχόλια να είναι ανάλογα.

«Βγάζετε ανακοίνωση μισή ώρα το παιχνίδι, πάτε καλά; Αφήσαμε δουλειές για να έρθουμε στο παιχνίδι δεν μπορούσατε δύο μέρες να δείτε πως είναι το γήπεδο;» αναφέρει ένας εκ των οπαδών-φιλάθλων, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το κεντρικό γήπεδο θα μπορούσε αλλά και θα έπρεπε να έχει καθαριστεί, από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν επιβαρυντικές μετά τη χιονόπτωση της περασμένης Δευτέρας. Για ντροπιαστική εξέλιξη κάνουν λόγο κάποιοι επίσης, ενώ ορισμένοι τονίζουν ότι αυτά συμβαίνουν από τη στιγμή που η Νίκη δεν έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το «Παντελής Μαγουλάς» ως έδρα της, για να μπορεί να έχει και περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα κάποιοι σημειώνουν ότι από τη στιγμή που η ΠΑΕ Νίκη Βόλου πληρώνει ενοίκιο για τη χρήση του Πανθεσσαλικού θα έπρεπε να έχει βρεθεί λύση για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος.

Βέβαια, για να δει κανείς και την άλλη πλευρά, η ενημέρωση από πλευράς Νίκης έγινε από τη στιγμή που ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε την αναβολή του και δεν θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, κάτι που τονίζει και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραγεωργόπουλος σε διαδικτυακή τοποθέτησή του. Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Οι διαιτητές εκτιμούν την κατάστασή των αγωνιστικών χώρων των εκάστοτε γηπέδων των αναμετρήσεων που πρόκειται να διευθύνουν, 1,5 με 2 ώρες, πριν την έναρξή τους. Δεν αναβάλλουν το παιχνίδι από το σπίτι τους.  Το Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήκει στον Δήμο Βόλου.  Οι γεωπόνοι του Πανθεσσαλικού Σταδίου έχουν απαγορεύσει ρητά την απόπειρα καθαρισμού του χιονιού του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου, με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή εργαλείο, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκείνος να καταστραφεί».

Το πιο χιουμοριστικό πάντως σχόλιο το έκανε αναγνώστης του «Magnesiasports», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γελάει η Ρωσία»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.