Κυνική ομολογία οπαδού: Οι σύνδεσμοι έχουν ρόπαλα και τσεκούρια

Τσεκούρια, ρόπαλα, σιδερόβεργες και βεγγαλικά είχε – μεταξύ άλλων – το… μενού των ευρημάτων σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

powered by Rubicon Project
Οι σύνδεσμοι αυτοί ήταν ένας στην περιοχή του Χαριλάου και ένας στην Τούμπα, ενώ κατά την αστυνομική επιχείρηση προσήχθησαν έντεκα άτομα, με τον ένα οπαδό να συλλαμβάνεται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, 4 εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, όπως επίσης πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από τον σύνδεσμο της Τούμπας, από όπου έγιναν όλες οι προσαγωγές (στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα άτομα), κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας.

Ένας οπαδός μίλησε στην κάμερα του Alpha, με την ομολογία του να είναι κυνική, καθώς έκανε λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. «Ραντεβού κλείνουν και χρησιμοποιούν αυτά (τα αντικείμενα). Οπαδοί με οπαδούς. Περιμένουν πέσιμο από τον άλλο σύνδεσμο. Και για άμυνά τους έχουν ρόπαλα, τσεκούρια, οτιδήποτε…», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πάνε τα παλικάρια που κάποτε είχαμε τα μπράτσα και τα χέρια. Τώρα, βγάζουν… τσεκούρια. Αν βγάλει τσεκούρια ένας σύνδεσμος, σημαίνει ότι είναι αδύναμος», επισήμανε στη συνέχεια.