Κύπελλο Ελλάδας: Άνετη πρόκριση με… κεφάτους, Κλωναρίδη και νεαρούς, ο Παναθηναϊκός

Κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κισσαμικό δεν έχει ο ελλιπής Παναθηναϊκός και με τη δεύτερη νίκη μέσα σε μία εβδομάδα (4-0) οι «πράσινοι» προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν άφηνε πολλά ερωτηματικά για το ποια ομάδα θα συνέχιζε στη διοργάνωση. Έστω κι αν παρατάχθηκε με πολλές απουσίες ο Παναθηναϊκός φρόντισε να αποδείξει και στην Κρήτη ποιος ήταν το φαβορί κι έφτασε άνετα στη νίκη. Στην επόμενη φάση θα βρεί απέναντί του τον Αστέρα Τρίπολης σε διπλές αναμετρήσεις και σαφέστατα το έργο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη θα είναι σαφώς πιο δύσκολο.

Γκολ με μεγάλη σημειολογική σημασία ήταν αυτό με το οποίο ο Βίκτορας Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ εναντίον του Κισσαμικού, στο 42΄, στο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στους «πράσινους».

Διότι ο συγκεκριμένος ήταν ο τελευταίος Έλληνας παίκτης που έχει πετύχει γκολ ως μέλος του Παναθηναϊκού, πάνω από οκτώ μήνες και 30 επίσημες αναμετρήσεις πριν και τη σημερινή. Συγκεκριμένα ο ομογενής ακραίος επιθετικός είχε σκοράρει στο 3-0 επί της ΑΕΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Μάιο του 2016!

Ο 24χρονος είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού στο 57΄, όταν μετά τη σέντρα που επιχείρησε ο Χατζηγιοβάννης με πλασέ πάνω στην κίνηση πέτυχε το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού από τότεε που «προωθήθηκε» στην επαγγελματική ομάδα (2-0).

Το πρώτο του τέρμα στο «τριφύλλι» πέτυχε και ο νεαρός, Πίσπας, στο 78΄ με πλασέ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μπουμάλ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (4-0).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.