Κύπελλο Ελλάδας: «Απόλυτος» Πανιώνιος, αποκλεισμός για Παναιτωλικό

Με τρεις νίκες ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν 2-1 του Ηρόδοτου στη Νέα Αλικαρνασσό, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, καθώς οι μεν Νεοσμυρνιώτες είχαν ήδη προκριθεί στους «16», οι δε Κρήτες είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, μετά και από τις έντονες καιρικές συνθήκες στην Κρήτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές καλές φάσεις στο παιχνίδι.

Σε μια από αυτές, στο 37ο λεπτό, ο Μακρύλλος «τροφοδότησε» με κάθετη πάσα τον Τσιλούλη, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κασμερίδη και «άνοιξε το σκορ» για τους φιλοξενούμενους (0-1).

Ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 78΄ με το πέναλτι του Ντουρμισάι (0-2), ενώ ο Ηρόδοτος μείωσε σε 1-2 με την κεφαλιά «ψαράκι» του Δαμιανάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μωραΐτη στο 82΄.

Στο 0-0 έμειναν Ιεράπετρα και Παναιτωλικός, που με αυτή την ισοπαλία αποκλείστηκαν, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στον αυριανό αγώνα του Κισσαμικού με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, το ματς ήταν καλό και γρήγορο, με τους Αγρινιώτες να «αγγίζουν» το γκολ στο 54΄ όταν ο Μπελεβώνης είχε δοκάρι.

Το τελικό 0-0 ήταν καταδικαστικό και για τους δύο, αφού αμφότεροι «τερμάτισαν» με 2 βαθμούς, την στιγμή που Παναθηναϊκός και Κισσαμικός βρίσκονται ήδη στους 4 κι έτσι αύριο θα αναμετρηθούν μόνο για την «πρωτιά» του ομίλου, και με τον Κισσαμικό να την παίρνει ακόμη και με ισοπαλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.