Κύπελλο Ελλάδας: Mε Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας ο Θησέας

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για τη 2η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Θησέα Αγριάς να μπαίνει στην κληρωτίδα και να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας.

Αφού οι 40 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς-Νότος) έγινε η σχετική κλήρωση, που φέρνει τελικά την ομάδα της Ημαθίας στην Αγριά Βόλου για το παιχνίδι με τον Θησέα, το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της 2ης φάσης:

1ος Όμιλος

ΦΣ Κοζάνη-Πανδραμαϊκός

Εδεσσαϊκός-Άρης Αβάτου

Αναγέννηση Πλαγιάς-Ποσειδών Μηχανιώνας

Παναγρινιακός-ΠΟ Ελασσόνας

Εθνικός Σοχού-Αγροτικός Αστέρας

Μακεδονικός-ΑΟ Υπάτου

ΠΟ Φήκης-Αμβρυσσέας Διστόμου

Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Λευκίμμης

Αλεξανδρούπολη FC-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Θησέας Αγριάς-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας

2ος Όμιλος

Γιούχτας-Αήττητος Σπάτων

Εθνικός-Κερατσίνι

ΑΟ Διαβολιτσίου-ΠΑΟ Ρουφ

Αίας Σαλαμίνας-Παναχαϊκή

ΑΠΟ Αταλάντη-Νέα Αρτάκη

Προοδευτική-Άρης Σκάλας

Ατσαλένιος-Ηλιούπολη

Άρης Σούδας-Χαραυγιακός

Άγιος Νικόλαος-Πανελευσινιακός

Διαγόρας Βραχνεΐκων-Ερμής Μελιγούς

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας είχε διαμαρτυρηθεί προσφάτως για την απόφαση της ΕΠΟ να προκαταβάλλεται το ποσό των 700 ευρώ ως εξοδολόγιο στα ταμεία της Ομοσπονδίας από την προηγούμενη του κάθε αγώνα κυπέλλου, διαφορετικά ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και η γηπεδούχος ομάδα θα χάνει το παιχνίδι άνευ αγώνα. Μάλιστα, σε δημόσια τοποθέτησή της είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ότι: «Ως διοργανώτρια αρχή, δεν στέκεστε δίπλα μας, δεν αφουγκράζεσθε τους προβληματισμούς μας , αδιαφορείτε παντελώς παρότι κατ‘ επανάληψη έχουμε αναφερθεί στο δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος που καλούμαστε να καταβάλλουμε σε κάθε αγώνα. Στα περισσότερα παιχνίδια το εξοδολόγιο της διαιτησίας είναι υπέρογκο, όπως και η αμοιβή του παρατηρητή και της οικονομικής επιστασίας. Δεν λειτουργείτε με οικονομικό ορθολογισμό, αλλά εξυπηρετείτε πελατειακά μικροπολιτικά συμφέροντα. Δεν λαμβάνετε υπόψη σας τις αποστάσεις αλλά στέλνετε παράγοντες σας, που έρχονται για να «βγάλουν» ένα καλό μεροκάματο, σε βάρος όμως των ομάδων ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.