Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη για ΝΠΣ Βόλος και Κισσαμικό

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκίνησε σήμερα η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μετέχουν 32 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ ομίλους. Στα πρώτα ματς του προγράμματος είχαμε και τη συμμετοχή δύο ερασιτεχνικών ομάδων, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Βόλος επιβλήθηκε του Απόλλωνα Λάρισας με 5-1, χάρις σε ένα καταιγιστικό δεκάλεπτο στο β΄ ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μάντζη, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι στο 38΄ με τον Μαρκολίνο και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του β΄ μέρους (47΄) με τον Λίταινα.

Όμως στο διάστημα 61΄-69΄ η ομάδα της Μαγνησίας σημείωσε τρία γκολ (61΄ Κότο, 65΄ Πέντα, 69΄ Μάντζης), ενώ είχε και δοκάρι λίγο αργότερα με τον Πέντα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για τον 3ο όμιλο, ο Κισσαμικός άλωσε την έδρα της Ιεράπετρας επικρατώντας του γηπεδούχου ΟΦΙ με 2-0. Η χανιώτικη ομάδα χρειάστηκε μία στημένη φάση (κόρνερ) και μία κεφαλιά του Ζιούλη στο 48΄ για να πάρει το προβάδισμα.

Λίγο πριν το τέλος οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όμως το σουτ του Μπλέντι πέρασε ελάχιστα έξω, και στο 90΄ ο Βρεττός «σφράγισε» τη νίκη του ΑΟΧ.

Στον 6ο όμιλο, παρότι τους χωρίζει μια κατηγορία, ο Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε στα ίσα τα Τρίκαλα και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αν κατάφερνε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημά του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31΄ με τον Μερεσιώτη, αλλά τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 43΄ με τον Τσιμίκα. Οι Θεσσαλοί έμειναν με 10 παίκτες από το 54΄, λόγω αποβολής του Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και με 9 από το 79΄, όταν αποβλήθηκε και ο Γκουγκούδης, που είδε να δεχθεί 2 κίτρινες σε έξι λεπτά (είχε μπει αλλαγή στο 73΄).

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα αλλά ο ΑΟΤ παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στο 83΄, όταν το πλασέ του Ηλιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Πηγή: naftemporiki.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.