Κύπελλο Ελλάδας: Οι ομάδες που συνεχίζουν στους «16»

Ολοκληρώθηκε η πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά να επικρατεί με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και να παίρνει την πρόκριση στους «16», συμπληρώνοντας τις ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό.

Το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην Κηφισιά πέτυχε στο 88′ του αγώνα ο Καλλέργης με σουτ μέσα από την περιοχή νικώντας τον Βέρχουλστ και πανηγυρίζοντας εν συνεχεία έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του και άπαντες στον πάγκο της ομάδας των γηπεδούχων.

Το πρώτο μέρος άνηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης που παίζοντας με αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές πήρε τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 13′ όταν ο Ματέι έφυγε τετ α τετ με τον Μιχελή, είχε το χρόνο να σκεφτεί τι θα κάνει, αλλά όταν μπήκε στην περιοχή πλάσαρε πάνω από την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Απόλλωνα συνέχισαν να έχουν τη μπάλα στα πόδια τους και να επιχειρούν να απειλήσουν χωρίς όμως καλές τελικές στιγμές μέσα από την εστία.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους μόνο με στημένα προσπαθούσαν να μπουν στην περιοχή του Βέρχουλστ στο πρώτο 45λεπτο χωρίς να φτιάξουν μια καλή στιγμή.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τεττέη, Καραγκούνης (62′ Κρητικός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Άλβες (46′ Τσιλούλης), Φατιόν (46′ Κάστρο), Παπαγεωργίου, Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα.

ΟΙ ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με την Κηφισιά και τους Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη είναι οι Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναθηναϊκός, Ιωνικός, ΝΠΣ Βόλος, Παναιτωλικός, Λαμία και Άγιος Νικόλαος, με τους αγώνες από εδώ και πέρα να είναι διπλοί και την κλήρωση να γίνεται τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.