Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα ο Ατρόμητος έναντι του Αστέρα Τρίπολης

Ο Ατρόμητος έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του, νικώντας 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Βασιλακάκης στο 9ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες του Νταμίρ Κάναντι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, διάστημα άλλωστε που σημείωσαν το τέρμα το οποίο έμελλε να κρίνει τη συνάντηση, ενώ είχαν ευκαιρίες για άλλο ένα.

Για τον Αστέρα του Σάββα Παντελίδη μοιραίος ήταν ο Μανιάς, που νικήθηκε από τον Μίρκοβιτς στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ στο 60΄ έγινε μία απίστευτη φάση, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να βγαίνει εκτός περιοχής και να διώχνει σε πλάγιο άουτ, το οποίο εκτελέστηκε γρήγορα, ο Μίρκοβιτς δεν πρόλαβε να επιστρέψει στη εστία του, αλλά το σουτ του Μανιά έφυγε άουτ.

Ο σέντερ-φορ του Αστέρα έχασε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία στο 73΄, όταν επιχείρησε γυριστό μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Χατζηισαΐας έβαλε σωτήρια την κόντρα.

Οι Αρκάδες πίεσαν ως το τέλος για την ισοφάριση, αλλά ο Ατρόμητος κράτησε το 1-0 και πλέον έχει σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα γίνει μεταξύ 9 και 11 Ιανουαρίου.δύο περιπτώσεις, ενώ αστόχησε και σε κενή εστία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.