Κύπελλο Ελλάδος: Mάχες ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ και Άρη-Ολυμπιακού για την πρόκριση στα ημιτελικά

Με τις ρεβάνς Άρης-Ολυμπιακός και ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Χθες, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκαν στους «4», απέναντι σε Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, και σήμερα τα δύο τελευταία εισιτήρια βρίσκουν κάτοχο. Στις 18:00 στον Βόλο, ο ΝΠΣ τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ και θέλει να ανατρέψει το 4-2 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο ματς. Το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ θ’ αγωνιστεί χωρίς τους Κολόμπο, Ντεντάκη και Ρενάτο. Στον αντίποδα, οι «κιτρινόμαυροι» του Μανόλο Χιμένεθ, που θα αγωνιστούν στον εν λόγω αγώνα με στόχο να σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση, δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τραυματιών Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Σαρδέλη, Γαλανόπουλου, αλλά και στους Μιτάι, Σιμόες.

Στις 20:00 στη Θεσσαλονίκη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Ματίγια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να σφραγίσει την παρουσία της στα ημιτελικά του θεσμού. Εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Σεμέδο, αλλά και οι Σα, Βαλμπουενά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.