Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στους «8», με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έβγαλε ντέρμπι Δικεφάλων, καθώς ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ΑΕΚ, με το πρώτο ματς να γίνεται στην Τούμπα.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε καλή κλήρωση, καθώς θα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό, με το πρώτο παιχνίδι, ενώ και ο Παναθηναϊκός και ο Άρης βλέπουν… ημιτελικά, αφού οι πράσινοι θα κοντραριστούν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ οι κίτρινοι με τη Λαμία. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 18, 19 ή 20 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς 25, 26 ή 27/1.
Από εκεί και πέρα, μετά την κλήρωση για τους «8» διεξήχθη και αυτή για τα ημιτελικά, όπου και εκεί θα έχουμε ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο νικητής από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, ενώ στο άλλο ζευγάρι στους «4» Άρης ή Λαμία θα παίξουν με τον νικητή του Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας. Η νικήτρια από τους ημιτελικούς αυτών των ζευγαριών θα είναι και η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του τελικού.
Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου 2022 και οι ρεβάνς 1-3 Μαρτίου 2022, ενώ ο τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Άρης – Λαμία
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Αναλυτικά η κλήρωση για τα ημιτελικά
Παναθηναϊκός ή Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης ή Λαμία
ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ – Παναιτωλικός ή Ολυμπιακός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.