Κύπελλο ΕΠΣΘ: Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ακρόπολης-Θησέα Αγριάς

Ο πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο της ΕΠΣΘ έχει ήδη οριστεί, με την Ακρόπολη Σέσκλου να αντιμετωπίζει αύριο Τετάρτη στην έδρα της τον Θησέα Αγριάς, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:00 και ο νικητής θα πάρει απευθείας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρήγας Φεραίος-Αγχίαλος.

Ο Θησέας μπορεί να έχει ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή του, Λάκη Μπακάλη, ο θεσμός του κυπέλλου της ΕΠΣΘ μόνο αδιάφορος δεν είναι. «Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης και έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη ομάδα. Ειδικά στην έδρα της η Ακρόπολη έχει δείξει χαρακτήρα γι’ αυτό και έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα» σημειώνει μιλώντας στο «Μagnesiasports» o έμπειρος τεχνικός.

Άλλωστε και ο ίδιος σημειώνει ότι η διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την Ακρόπολη Σέσκλου να διεκδικήσει με περισσότερη αποφασιστικότητα την πρόκριση στην αυριανή αναμέτρηση. Από την άλλη τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Θησέα αφού δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Σιώμος και Γ. Κυρίτσης λόγω αποβολών σε παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Οικονόμου, Κεφαλάς, Πέτσης και Ζάχος.

«Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και όλα μπορεί να συμβούν. Οπότε καλούμαστε να αποφύγουμε την έκπληξη» σημείωσε επίσης ο Λάκης Μπακάλης.

Ορεξάτη η Ακρόπολη
Με ανεβασμένη την ψυχολογία ετοιμάστηκε για την αυριανή αναμέτρηση η Ακρόπολη Σέσκλου, αφού στην τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ πήρε το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Δάφνης.
Οι Σεσκλιώτες ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, αφού είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, αλλά έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Θησέα Αγριάς.
Η Ακρόπολη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υποδέχεται τον δυνατό Αίαντα Σούρπης για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.