Κύπελλο και πρωτάθλημα στις σκέψεις των μελών της Νίκης

Με τον Χοσέτε Μιράντα να επιστρέφει από την Αφρική, έχοντας ολοκληρώσει τις τελευταίες υπόχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, το παζλ της Νίκης Βόλου στις προπονήσεις συμπληρώνεται ξανά, και έτσι ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του μπορούν να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, για το κύπελλο Ελλάδος, καθώς έχουν μπροστά τους τον αγώνα για την Ε’ φάση, και φυσικά για το πρωτάθλημα της Super League 2, όταν αυτό αρχίσει.

Έτσι, η Νίκη Βόλου, αφού μάθει σήμερα τον αντίπαλό της για την ερχόμενη φάση της διοργάνωσης του κυπέλλου, θα επικεντρωθεί εκεί και θα διαμορφώσει αναλόγως την προετοιμασία της. Βέβαια, πάντα υπάρχει στις σκέψεις των «κυανόλευκων» η έναρξη του πρωταθλήματος και το πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη εντός έδρας αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Βόλου απέναντί τους, για τη δεύτερη αγωνιστική της SL2.

Πάντως, το Σάββατο δεν αποκλείεται τελικά να δοθεί και φιλικό παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου, καθώς αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Η ΑΕΠ Κοζάνης εμφανιζόταν μέχρι χθες ως πιθανή αντίπαλος, αν και η συγκεκριμένη ομάδα αναζητούσε αντίπαλο για να αγωνιστεί στην έδρα της και όχι εκτός. Οι διαρροές πάντως έκαναν λόγο για φιλικό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το ερχόμενο Σάββατο στο ΕΑΚ Βόλου, με ώρα έναρξης τις 15:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.