Κύπελλο: «Κόλλησε» στα Τρίκαλα ο Ατρόμητος – Πρώτη νίκη για Αστέρα

Ο πρωτοπόρος της Super League Ατρόμητος τα πάει μια χαρά στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση των Τρικάλων, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της θεσσαλικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μάλιστα με αυτογκόλ του Καρασαλίδη στο 51ο λεπτό, σε εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, για να απαντήσει η ομάδα των δυτικών προαστίων στο 75΄ με τον Μανούσο.

Η ισοπαλία δημιουργεί μια αμφίρροπη κατάσταση στον 5ο όμιλο, καθώς οι δύο αντίπαλοι μοιράζονται την πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ η Κέρκυρα ακολουθεί με τρεις.

Οι «Φαίακες» θα παίξουν με τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική, σε παιχνίδι που δίνει πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί με την αδιάφορη Σπάρτη, που δεν έχει βαθμούς και είναι ήδη αποκλεισμένη.

Πρώτη νίκη για Αστέρα

Με αρκετό κρύο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και μετρημένους θεατές στην εξέδρα, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 με ανατροπή τον Κισσαμικό, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πέτυχε την πρώτη νίκη της κι έφτασε το συγκρότημα της Κρήτης, στον όμιλο που οδηγεί ο Ολυμπιακός με έξι βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ξυδά στο 39ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 44΄ ο Τριανταφυλλόπουλος και να δώσει τελικά το τρίποντο ο Δουβίκας στο 64΄.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.