Κυπελλούχοι Ελλάδας 2023 το πόλο ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού, με τη VECHRO να δίνει δύναμη στους «ερυθρόλευκους»!

Το κύπελλο «βάφτηκε» ερυθρόλευκο με τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα των ομάδων του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ασταμάτητος πειραϊκός σύλλογος έγινε back2back πρωταθλητής, αναδεικνύοντας την «κυριαρχία» του στον υγρό στίβο.

Κατακτώντας την 6η διαδοχική κούπα, η ομάδα ανδρών πόλο απαριθμεί 24 κατακτήσεις σε 45 διοργανώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, νικώντας τον 14-4 στην Πάτρα. Τις νίκες ήρθαν να συμπληρώσουν οι γυναίκες, οι οποίες έφεραν την 5η κατάκτηση Κυπέλλου στον Πειραιά. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν 11-6 της Βουλιαγμένης και σήκωσαν το δεύτερο τρόπαιο μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup. 

Η κορυφαία Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, εδώ και 10 χρόνια, γίνεται πηγή δύναμης στον σύλλογο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα και το πάθος των ομάδων. Και αυτή τη χρονιά, το ερυθρόλευκο χρώμα βάφει στα κόκκινα τους υγρούς στίβους της Ελλάδας, γιατί #ToXromaExeiDinami να φτάσει την ομάδα στο υψηλότερο βάθρο και να της δώσει μία θέση στα Ευρωπαϊκά «γήπεδα»,

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.