Κυριακή πρωί το φιλικό ΓΣ Αλμυρού-Τελεθριακός

 

Όπως είχε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες το «Magnesiasports», ο «νεοφώτιστος» στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ ΓΣ Αλμυρού, ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Έτσι, ο σύλλογος ανακοίνωσε και επισήμως ότι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και στις 11:30 το πρωί(!), οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη θα αντιμετωπίσουν τον Τελεθριακό Ιστιαίας, που έχει πάρει και αυτός το εισιτήριο για τη συμμετοχή στην ερχόμενη Γ’ Εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στον 2ο Όμιλο.

Ωστόσο οι διοικούντες επισημαίνουν ότι η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από τα έκτακτα μέτρα που έχει θέσει σε εφαρμογή η ελληνική Πολιτεία και ζητά την εφαρμογή τους η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ικανοποίηση Νάνη για την πορεία της προετοιμασίας

Την ίδια στιγμή οι προπονήσεις του ΓΣ Αλμυρού συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Νάνη να είναι ικανοποιημένος σε πρώτο στάδιο από τη δουλειά που γίνεται και από την όρεξη των παικτών του.

Όπως και ο ίδιος είχε επισημάνει στο «Magnesiasports»,  στόχος είναι η ομάδα θα εμφανιστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα περιπέτεια την οποία καλείται να βιώσει ο σύλλογος. Η εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες εξάλλου δεν λείπει για κάποιους παίκτες, ενώ ο συνδυασμός με το ταλέντο δημιουργεί την πεποίθηση ότι ο ΓΣ Αλμυρού μπορεί να ξεκινήσει με τον στόχο της παραμονής και να τον πετύχει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.