Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Προασπίσαμε την ασφάλεια των πολιτών στο Πανθεσσαλικό»

Μια ημέρα μετά τα αίσχη που έγιναν στο ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός και τα έντονα παράπονα που έγιναν από τη μεριά των «ερυθρολεύκων», σχετικά με την τακτική που ακολούθησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας στο Πανθεσσαλικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης πήρε θέση, κληθείς να σχολιάσει τη σκληρή τοποθέτηση του Ολυμπιακού.

«Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης μεταξύ των ομάδων. Αυτό που οφείλει να κάνει η κυβέρνηση είναι να τηρείται ο νόμος. Και χθες (3/12) έγιναν συλλήψεις και προσαγωγές και προσπάθησε να προασπίσει την ασφάλεια των πολιτών που θέλουν να πάνε στο γήπεδο να δουν έναν αγώνα.

Καθήκον μας είναι να προστατεύουμε τους πολλούς που θέλουν να δουν κάποιο άθλημα αλλά και τους κατοίκους των περιοχών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την ασφάλεια των γηπέδων. «Θα συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις. Δεν πρόκειται από το ένα παιχνίδι στο άλλο να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα. Έχουμε καθήκον να τρέχουμε πιο γρήγορα και να αντιμετωπίζουμε προβλήματα βίας. Οτιδήποτε υπάρχει και καταγγέλλεται είναι στην αρμοδιότητα των αρχών να το ελέγχει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.