Λ. Μπακάλης: Δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει αγωνιστικά

Στον κακό αγωνιστικό χώρο, που αδίκησε και τους δύο αντιπάλους, στις χαμένες ευκαιρίες του Ρήγα μετά το 2-1 και στο ότι στην ομάδα του, παρά τις θετικές εμφανίσεις, λείπουν τα θετικά αποτελέσματα, στάθηκε ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη. Αναλυτικά:

“Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που αδικεί και τις δύο ομάδες και ειδικά την ομάδα της Νίκης Βόλου, που θέλει να πρωταγωνιστήσει, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να βάλει την μπάλα κάτω και να δείξει τα στοιχεία που έχει. Η Νίκη ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και είχε μία πίεση προς εμάς. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά από κει και πέρα ισορροπήσαμε και είχαμε μία αρκετά καλή παρουσία στο παιχνίδι μας.

Από το 30’ περίπου άνοιξε το παιχνίδι και έγιναν αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ σε μία πολύ οργανωμένη επίθεση. Δεχθήκαμε ωστόσο ένα γκολ από μία αδράνεια της άμυνας στον άξονα, μία από τις πολλές που έχουμε φέτος. Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα στημένο δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, που μέσα στο “κλουβί” είναι δύσκολο να το γυρίσεις. Η Νίκη δεν ήταν χαλαρή, απεναντίας ήταν πολύ δυνατή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε και τον κόσμο μαζί της, με αποτέλεσμα να μην πάρουμε κάτι.

Είχαμε όμως δύο καλές φάσεις και ειδικά την κεφαλιά του Γκίκα και την ευκαιρία του Σέττου, όμως ο Τζήμας έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις και κράτησε το 2-1. Να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη και τον φίλο μου τον Στέφανο και να της ευχηθώ να πάρει ό,τι της ανήκει μέχρι το τέλος και να παλέψει όλα τα παιχνίδια, διότι βλέπουμε ότι και οι άλλες ομάδες θα κάνουν γκέλες, δεν υπάρχει περίπτωση. Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ διαφορετικός και νομίζω ότι έχει τις πιθανότητές κι αυτή μέχρι το τέλος να συνεχίσει και να παλεύει. Στο φίλο μου τον Στέφανο εύχομαι τα καλύτερα.

Έχουμε άσχημα αποτελέσματα, γιατί κάναμε σήμερα μία αρκετά καλή εμφάνιση και δείχνουμε ότι είμαστε μία ομάδα αρκετά καλή. Δεν παίρνουμε αποτελέσματα, δεν παίρνουμε αυτό που πρέπει αγωνιστικά. Τι φταίει; Φταίμε όλοι μας. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αρχίσουμε από την Κυριακή και να πάρουμε το πρώτο τρίποντο με τον Εθνικό Φιλιππιάδας μέσα στο 2017 τουλάχιστον”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.