Λ. Μπακάλης: Καμία σχέση το παιχνίδι του Κυπέλλου με του πρωταθλήματος

Κόντρα στην τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ιστιαία στην πόλη της Εύβοιας αγωνίζεται σήμερα στις 14.00 ο Ρήγας Φεραίος, που θέλει την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα (διαιτητές οι Αντωνίου, Ρούντος, Καλλής του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής).

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Βελεστίνου πάντως δεν ξεγελιούνται από τους μόλις δύο βαθμούς που έχει η αντίπαλός τους με δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, καθώς πιστεύουν ότι έχει καλό υλικό από τη μια και από την άλλη ότι θα δει την αυριανή αναμέτρηση ως τελικό.

Πάντως, τη γνωρίζουν καλά, αφού την αντιμετώπισαν για το Κύπελλο στο ίδιο γήπεδο, αλλά εκείνο το ματς ήταν τελείως διαφορετικό, αφού ο Ρήγας Φεραίος ήταν μάλλον αδιάφορος και με αρκετούς εφεδρικούς στη σύνθεσή του, χάνοντας με 2-1.

Απουσίες για τους φιλοξενούμενους υπάρχουν αρκετές, το σύνολο επτά, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Γκάγκας και Αλεξίου, ανέτοιμοι οι Μπόρας και Χατζής, ενώ λόγω στρατού θα λείψει ο Γουτούλης για μία ακόμη φορά και για προσωπικούς λόγους οι Μπακάλης και Τσουμπέκος.

Η αποστολή του Ρήγα, που αναχώρησε στις 9.00 π.μ., αποτελείται από τους εξής 18: Παπαγιάννη, Τσιότρα, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρη, Σπαθή, Λάμπρου, Ράπτη, Μπομπότη, Δημητρίου, Χυσά, Καναβό, Γεωργατζή, Ζαχαράκη, Τζοβάρα, Τσελέπη, Κυπτίου, Σέτττο και Γκίκα. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για αγώνα πρωταθλήματος ο Δημητρίου, που είχε χειρουργηθεί στο γόνατο στην αρχή της σεζόν, και ο 15χρονος τερματοφύλακας Τσιότρας, που έχει αγωνιστεί φέτος μόνο στον αγώνα με την Ιστιαία για το Κύπελλο για 15 λεπτά, έχοντας εντυπωσιακή απόδοση.

Ο Λάκης Μπακάλης δήλωσε στο magnesiasports για το συγκεκριμένο ματς: «Καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στο παιχνίδι του Κυπέλλου με του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιαστούμε δυνατοί σε μία καλή έδρα και απέναντι σε μία καλή ομάδα, άσχετα με τους βαθμούς που έχει, γιατί θεωρώ ότι διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Θυμηθείτε τη ζημιά που έκανε στη Νίκη. Δεν ξέρω τι φταίει και έχει λίγους βαθμούς, αλλά γι’ αυτούς ίσως είναι το τελευταίο χαρτί αύριο, γιατί, αν πάρουν μπροστά, μετά θα ανακάμψουν. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμη για οτιδήποτε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.