Λ. Μπακάλης: «Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης έκανε λόγο για ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την πλευρά των παικτών, που ίσως είναι και το καλύτερο διαχρονικά. Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ομίλου, που ο κόσμος θα θυμάται για πολλά χρόνια. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο μέρος και κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και δύσκολη, η οποία πρωταγωνιστεί. Πιέσαμε και μαρκάραμε πολύ ψηλά σε όλο το γήπεδο με στόχο. Είχαμε και στην ανάπτυξή μας αρκετές φάσεις και πριν το γκολ δημιουργήσαμε τρεις ευκαιρίες. Κάναμε ένα γεμάτο και από τα πιο καταπληκτικά πρώτα ημίχρονα. Δε θυμάμαι άλλο καλύτερο παιχνίδι ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε πολύ γρήγορα στο ματς ο Απόλλωνας με το γκολ, αλλά, καθώς ο αντίπαλος ρίσκαρε λογικά και με προϋποθέσεις λόγω και της ποιότητας που διαθέτει ως ομάδα μας και μας έκλεισε στο μισό γήπεδο, βρήκαμε τους ανοιχτούς χώρους και κάναμε το 3-1. Κάναμε και το 4-1 πολύ πιο εύκολα, γιατί, όταν η ομάδα πιέστηκε και βρήκε ανοιχτούς χώρους, οι καλοί δικοί μας παίκτες διαχειρίστηκαν καλά τον αγώνα και έφτασαν στο 4-1. Από κει και πέρα ο Απόλλωνας πίεσε και φοβήθηκα προσωπικά μετά τη μείωση σε 4-2 στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι, γιατί έχει παίκτες με ποιότητα. Τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο, ευτυχώς όμως κάναμε μία μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς όσοι έπαιξαν ήταν άψογοι. Να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον κόουτς, γιατί μέχρι σήμερα ο Απόλλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και η πιο φορμαρισμένη. Να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να είναι στο τέλος πρωταθλήτρια ομάδα».

Σε ερώτηση γιατί ο Ρήγας στα μεγάλα παιχνίδια δείχνει άλλο πρόσωπο, ο τεχνικός του Ρήγα απάντησε: «Μια ομάδα που θα μας πιέσει ψηλά και θα βρούμε κενούς χώρους, μας βοηθά να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Όταν μία ομάδα είναι ταμπουρωμένη στο μισό γήπεδο, δεν έχουμε εμείς πολλούς παίκτες αλλά μερικούς με ποιότητα, για να διαχειριστούν αυτά τα παιχνίδια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.