Λ. Μπακάλης: Βγάλαμε εκτός ρυθμού τον Απόλλωνα, αλλά…

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου κ. Λάκης Μπακάλης

Ποιοτική και καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χαρακτήρισε τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα στην Φιλιππούπολη με 2-0. Παράλληλα, ο προπονητής των Βελεστινιωτών ανέφερε πως οι παίκτες του κατάφεραν να βγάλουν εκτός ρυθμού τους γηπεδούχους. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του Ρήγα Φεραίου:

«Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με σκοπό να βγάλουμε εκτός ρυθμού την ομάδα του Απόλλωνα και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, αν σκεφτεί κανείς ότι η πρώτη κλασική ευκαιρία του Απόλλωνα ήρθε στο μισάωρο και ενώ συνήθως από την αρχή κάνει ευκαιρίες. Προσωπικά έμεινα ευχαριστημένος από το αμυντικό κομμάτι και τη λειτουργία της ομάδας εκεί, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με τον ίδιο σκοπό.

Το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα έπαιξε ρόλο και ενώ προήλθε από στημένα, όπου εκεί έχουμε αδυναμίες. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είναι μια ποιοτική και καλή ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ίσως αν στην μοναδική μας φάση κατορθώναμε να ισοφαρίσουμε να ήταν διαφορετικό το ματς. Δίκαια κέρδισε ο Απόλλωνας, εύχομαι καλή συνέχεια και μακάρι να βγει πρωταθλητής».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.