Λ. Μπίλης: «Οι παίκτες ήταν αποσβολωμένοι»

Φιλοξενούμενος στο στούντιο του Blue Heart από τον Γιώργο Μαστρογιάννη, ο προπονητής της Νίκης Λεωνίδας Μπίλης σχολίασε τη χθεσινή πρώτη της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες ήταν αποσβολωμένοι.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Το να παρουσιαστούμε μ’ αυτόν τον τρόπο μπροστά σε 1500 άτομα δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι βάρος και συναίσθημα μεγάλο, για να ανταποκριθούμε και να είμαστε συνεπείς σ’ αυτά που έχουμε δείξει. Το κατάλαβαν και οι ποδοσφαιριστές άμεσα. Δεν υπήρχε άγχος από μας, αλλά προσμονή, γιατί χρειάστηκε ένας μήνας δουλειάς και παραπάνω, για να γίνει αυτή η πρεμιέρα, που στα 20 χρόνια που είμαι προπονητής μόνο με μία ομάδα μπορώ να τη συγκρίνω, με τον ΠΑΟΚ.

Η αγάπη των οπαδών της Νίκης είναι εφάμιλλη μ’ αυτήν των οπαδών του ΠΑΟΚ. Τυγχάνει να είναι προσφυγικές ομάδες και οι δύο. Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, συμπαθώ την ομάδα αυτή, είμαι οπαδός του Πιερικού και της Νίκης. Ήταν μία ανακούφιση για μας και ένα τεράστιο βάπτισμα πυρός για τους ποδοσφαιριστές μας.

Υπάρχει πολύ μεγάλη αγάπη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε να μην τον απογοητεύσουμε. Πριν βγω πρώτος, γύρισα και κοίταξα τα παιδιά. Οι παίκτες ήταν όλοι αποσβολωμένοι, δεν το περίμεναν αυτό και υπήρχε πλέον η ψυχική αγαλλίαση ότι έχουμε τον κόσμο με το μέρος μας.

Θα δώσουμε μάχη, για να τον κρατήσουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία φέτος, γιατί αυτή η ομάδα χτίζεται με πραγματικά πολύ μεγάλη δύναμη υποδομών. Δε θα παρατήσουμε αυτό το πλάνο και δε θα μας παρασύρει ο πρωταθλητισμός. Όσους παίκτες θα αποκτάμε, θα είναι και για το μέλλον.

Ο κόσμος ξέρει ότι υπάρχει ειλικρίνεια. Μία του κλέφτη δυο του κλέφτη δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον κόσμο. Γι’ αυτό λέμε αλήθειες και αυτή η δουλειά θα κρατήσει για αρκετό καιρό προς το καλό για την ομάδα της Νίκης.

Ποτέ δεν είχαμε διαφωνίες με τον πρόεδρο σε θέματα μπάτζετ. Ο ρόλος μου είναι ελεύθερος εντελώς και μου έχει δώσει το δικαίωμα να χτίσουμε την ομάδα πάντα στα πρότυπά μας και στο σύνολο των ιδεών που έχουμε συμφωνήσει. Ο δεσμός που νιώθει πλέον η ομάδα με τον πρόεδρο και τη Δ.Ε. γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τα υπερασπιστούν αυτά και με τα αποτελέσματά τους πρέπει να κρατήσουν αυτή τη φλόγα, που θα γίνει ένα ηφαίστειο, το οποίο θα εκραγεί και θα γεμίσει με τη λάβα του και θα ζεστάνει όλες τις καρδιές των Νικιωτών».

Οι νέες μεταγραφές
Παράλληλα, τόνισε ότι η Νίκη είναι κοντά σε δύο παίκτες που έχουν εμπειρία από Σούπερ Λίγκα και που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη Γ’ Εθνική, αλλά κυρίως έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους, όπως ανέφερε και συμπλήρωσε: «Έχουν και εμπειρία από Εθνικές ομάδες, κάτι που δείχνει προσωπικότητα, και είναι πολυτέλεια για την κατηγορία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.