Λάιος: Έψαχνα καιρό την ευκαιρία, χρειαζόμαστε μεταγραφές

Από πλευράς ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, ο Βασίλης Λάιος κλήθηκε να μιλήσει στη συνέντευξη τύπου, η οποία διεξήχθη αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στους κυανόλευκους και τα Σέλλανα στο Πανθεσσαλικό, με τον νεαρό αμυντικό να μιλά για την προσωπική καλή του εμφάνιση και την ανάγκη της ομάδας του για μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά:

Η αρχική τοποθέτησή του:

“Αρχικά, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή μου για τα καλά του λόγια. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, προκειμένου να πάρουμε και ψυχολογία. Είχαμε αρκετές απουσίες, τις οποίες καλύψαμε όπως μπορούσαμε και τα καταφέραμε”.

Για την εμφάνισή του και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

“Δούλευα από την αρχή της χρονιάς, ήθελα την ευκαιρία, την έψαχνα καιρό. Την πήρα κι έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα. Είμαι σε μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες κι όποιος παίρνει τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να τα δίνει όλα, για να μπορέσει να καθιερωθεί στην αρχική εντεκάδα και να παίζει. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε καινούριους παίκτες, θέλουμε ενίσχυση. Ο Παντελής (σ.σ. Πρόγκνι) μας έχει βοηθήσει πολύ, μας “έδεσε” περισσότερο, αλλά πρέπει να ενισχυθούμε και με περισσότερους ποδοσφαιριστές”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.