Λαμία-Ολυμπιακός 0-0 για το κύπελλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε πολλά νέα πρόσωπα και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από το πρώτο ματς κόντρα στη Λαμία, ωστόσο το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «ΔΑΚ Λαμίας», με τον Ολυμπιακό να χάνει αρκετές ευκαιρίες και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η άριστα στημένη στο γήπεδο Λαμία και η εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ Θεοδωρόπουλου έβαλε… φρένο στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο 76′ υπήρξε φάση για πέναλτι για την Λαμία μετά από λάθος του Καφού και μαρκάρισμα του Αβραάμ στον Μπιανκόνι. Όμως το ριπλέι και το VAR έδειξαν πως ο Μπιανκόνι ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι ο ρέφερι Βρέσκας πήρε πίσω και το πέναλτι και την κίτρινη στον Αβραάμ. Πρώτο και δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν έτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις, με τον Ολυμπιακό να χάνει ευκαιρίες με τους Χασάν, Σισέ και Ρατζέλοβιτς.

Λαμία (Α. Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88′ Βλαχομήτρος), Σασί (69′ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε (73′ Νιασέ).

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Αλέν, Τοροσίδης, Αβραάμ, Σισέ, Γκασπάρ, Καμαρά, Καφού, Λοβέρα (83′ λ.τρ. Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55′ Μορ), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.