Λάππας: «Κίνητρο και για τους δύο στο ντέρμπι»

Το σχόλιο του Βολιώτη γκαρντ για την αναμέτρηση Έσπερος Λαμίας-Νίκη Βόλου

Ντέρμπι κορυφής έχει η 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, με τη Νίκη Βόλου να έχει υποστεί μόλις μία ήττα (από τα Τρίκαλα εκτός έδρας), να δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου Εσπέρου Λαμίας, με το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» να προετοιμάζει τους παίκτες για μία πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Tι να περιμένει όμως στη Λαμία η Νίκη Βόλου; Ιδανικότερος από τον Βολιώτη πρώην παίκτη των «κυανόλευκων» και νυν του Εσπέρου Λαμίας, Γιώργο Λάππα, δεν υπάρχει, οπότε έδωσε τη δική του εκτίμηση για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο «Magnesiasports». Σχολιάζοντας λοιπόν σε πρώτη φάση τη Νίκη Βόλου, ο Λάππας τόνισε: «Είναι μια καινούργια ομάδα, έκανε αρκετές προσθήκες το καλοκαίρι με νέους παίκτες που τους αρέσει να πηγαίνουν το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο».

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο έμπειρος γκαρντ σημειώνει ότι σίγουρα υπάρχει κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα και από τις δυο πλευρές. «Από εμάς γιατί βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε τη νίκη πόσο μάλλον όταν παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας. Μας δίνει δυναμική αυτό» θα πει αρχικά και θα συμπληρώσει ότι κίνητρο υπάρχει και για τη Νίκη Βόλου που θα έρθει να παίξει σε ένα παιχνίδι: «Που θα είναι το αουτσάιντερ και δε θα έχει τόσο άγχος αλλά θα έχει κίνητρο γιατί παίζει με μια καλή ομάδα. Πόσο μάλλον με τον πρώτο στη βαθμολογική κατάταξη».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.