Λευκή φιλική ισοπαλία για Αίαντα και Θησέα

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και ισορροπημένο, Αίας Σούρπης και Θησέας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0).

Ο γηπεδούχους Αίας, που έδωσε το τελευταίο του φιλικό πριν το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, είχε στην άμυνα μπροστά από τον Χαλάτση τους Σιαμουρδάνη (δεξιά), Παπανικολόπουλο (αριστερά) στα πλάγια της άμυνας και στο κέντρο αυτής τους Μιχόπουλο και Πλαβό. Τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Μπιρτσάι, Τσιάτσιος και Τσόγκας, ενώ οι Αραπίτσας και Χειλάς βοηθούσαν από τις πτέρυγες τον φορ Κατσαβριά.

Από την άλλη ο Θησέας, είχε στο τέρμα τον Κουτσιρίμπα, με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά στην άμυνα τους Καψιώτη, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε και Αγγελή, στο κέντρο τους Χατζησταμάτη, Οικονόμου, Πέτση, στα άκρα τους Δημητριάδη δεξιά και Ζάχο αριστερά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, ελλείψει και του τραυματία βασικού φορ Βλάχου, τοποθετήθηκε ο Αγιασιώτης. Για τον Θησέα έλειπαν επίσης οι Σφάκας και Κοτζαθανάσης.

Η καλύτερη φάση του αγώνα ανήκε στον Θησέα με το δοκάρι του Γιαουπλάρι στο πρώτο μέρος, ενώ ακυρώθηκε στο 75’ γκολ με κεφαλιά του Κατσαβριά.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Χαλάτσης, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Μιχόπουλος, Πλαβός, Μπιρτσάι, Τσιάτσιος, Τσόγκας, Αραπίτσας, Χειλάς, Κατσαβριάς

Έπαιξαν και οι: Ξηροκώστας, Μπούρας, Χριστέλος

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελής, Χατζησταμάτης, Οικονόμου, Πέτσης, Δημητριάδης, Ζάχος, Αγιασιώτης

Έπαιξαν και οι: Κεφαλάς, Κακάλιας, Παναγιώτου, Αγγελόπουλος, Φραγκογιάννης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.