«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό

Σε ένα παιχνίδι που δεν αποτέλεσε και την καλύτερη διαφήμιση για το άθλημα του ποδοσφαίρου, ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0, αφήνοντας πίσω τους όποιες ελπίδες (μαθηματικές) είχαν για είσοδο στα πλέι οφ…

Ελάχιστος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, ενώ 50-60 οπαδοί της ΑΕΛ βρέθηκαν στις κερκίδες, αποδοκιμάζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μόνο καλό δεν ήταν ποδοσφαιρικά το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην τα καταφέρνει στην τελική προσπάθεια, τη στιγμή που ο ΝΠΣ Βόλος είχε προβλήματα στη μεσαία γραμμή.

Στο 11′ η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Τόρζε δεν τελείωσε τη φάση όπως θα ήθελε, ενώ στο 28’ ο Φερράρι έκοψε την μπαλιά του Νούνιτς που έψαξε να βρει τον Τόρζε.

Στο 38′ ο Ουάρντα κινήθηκε από πλάγια προς την περιοχή του Γκαραβέλη για να κόψει ο Δημόπουλος, ενώ ο Ζοάο στο 41΄δεν πρόλαβε να σουτάρει απέναντι στον Κρίστινσον, με τον Ισλανδό τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Τσίκα να κοντρολάρει με το στήθος την μπάλα και να τη δώσει στον Γκαραβέλη, μετά από προσπάθεια του Τόρζε.

Με παίκτη λιγότερο η ΑΕΛ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Διαμαντόπουλος συμβουλεύτηκε το VAR στο 50’ για να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Μάρκοβιτς και το φάουλ που έκανε πάνω στον Κάσες, με τις ισορροπίες ν’ αλλάζουν. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζοάο σούταρε για να κοντράρει η μπάλα σε σώμα αμυνόμενου και τελικά να μπλοκάρει ο Κρίστινσον, ενώ στο 58’ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να απειλήσει με τον Ουάρντα να βγάζει τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Νούνιτς δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να απομακρύνει ο Φερράρι.

Ο ΝΠΣ Βόλος μπορεί να πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά η ΑΕΛ έστω και με 10 παίκτες παρέμεινε απειλητική, με τον Τόρζε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσίκα στο 61’, όμως ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωστά στο σουτ του Ρουμάνου, διώχνοντας την μπάλα.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή αλλά τελική προσπάθεια δεν μπορούσαν να βγάλουν, ενώ η ΑΕΛ πρόσεχε περισσότερο τα μετόπισθεν. Πάντως ο ΝΠΣ Βόλος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 85’, με τον Τσίκα να είναι σε απόσταση αναπνοής από την εστία του Κρίστινσον και να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γέντρισεκ αλλά κατάφερε να τη στείλει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Στα λεπτά που απέμεναν καθώς και στα 5′ των καθυστερήσεων, οι δύο ομάδες δεν είχαν κάτι το ουσιαστιλό να δείξουν, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΝΠΣ Βόλος (Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Φερράρι, Τσίκα, Δημόπουλος, Ντεντάκης, Κανταμούρον (46’ Τόρες), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Κάσες, Τσοκάνης (72’Γέντρισεκ), Ζοάο.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ουάρντα, Τορζέ, Μούζεκ, Μάρκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς (72’ Ασούμπρε, 76’ λ.τρ. Μπούστος), Βινίσιους (53’ Μόρας).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.